vineri, 4 septembrie 2009

Bloguri recomandate

Cu siguranta multi dintre noi, interesati de subiectul marketing, citim surse din afara. Cautam inspiratie si analizam tendintele care iau nastere peste ocean. M-am gandit sa impartasesc cu voi bloggeri pe care ii rasfoiesc si de la care invat mereu:

Celebrul Seth Godin - mereu inaintea timpurilor sale, autor al unor bestseller-uri (Purple Cow, The Dip, All marketers are liars) este convins ca pentru a reusi trebuie sa fii remarcabil, autentic si sa construiesti o poveste in jurul produsului.

David Meerman Scott - autor al cartii " The New Rules of Marketing and PR", considera ca cei care creaza continut aduc un plus de valoare brandului. Cu alte cuvinte promoveaza conceptul de "content marketing"

Chris Brogan - un blogger extrem de cunoscut pentru implicarea in social media, ofera si pune in practica cele mai utile sfaturi in ceea ce priveste construirea unor relatii autentice, solide.

Linda Bustos - scrie pentru cei care detin un magazin online sau intentioneaza sa porneasca o astfel de afacere. O adevarata comoara pentru domeniul ecommerce.

Brian Clark - ii incurajeaza pe oameni sa isi imbunatateasca abilitatile de a scrie, fie ca e vorba de propriul blog, site sau vor sa fie initiati in arta crearii de continut. Brian e cu adevarat o sursa inepuizabila de inspiratie si un exemplu de vointa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu